Brosura PetExpo

Vrei sa te numeri printre expozantii de la PetExpo?

PetExpo reprezinta ocazia unica de a prezenta produse/servicii dedicate animalelor de companie unui numar foarte mare de consumatori finali/iubitori de animale, de a comunica cu un numar considerabil de medici veterinari prezenti la Conferintele PetExpo, dar si de a construi relatii cu companiile care activeaza in domeniu.

PetExpo este oglinda pietei de produse si servicii dedicate animalelor de companie si este locul ideal pentru a prezenta ultimele inovatii in domeniu, fiind o ocazie foarte buna pentru lansarea de noi produse. PetExpo ilustreaza oportunitatile si amenintarile pietei, punctele tari si slabe ale companiilor, dar si nevoile, dorintele si aspiratiile consumatorilor.

PetExpo este evenimentul anului in industria romaneasca dedicata animalelor de companie. Este primul targ profesionist intr-un domeniu care cunoaste, an dupa an, o crestere continua. Manageri de export, cumparatori si vizitatori specialisti vin sa vada ultimele oferte ale companiilor de profil, liderii de piata, producatorii inovatori si tehnologii de ultima ora.

Citeste brosura de mai jos pentru a vedea informatii despre noua structura a PetExpo, despre locatie, dar si despre conditiile de participare si tarife:

Vezi aici brosura in format PDF.

Rezerva un stand.
Contact:

Ilie Pana – Chief Organizer

Start typing and press Enter to search