Informatii generale

Esti medic veterinar?

PetExpo Romania este oglinda pietei de produse si servicii dedicate animalelor de companie si este locul ideal pentru a prezenta ultimele inovatii in domeniu. PetExpo Romania ilustreaza oportunitatile si amenintarile pietei, punctele tari si slabe ale companiilor, dar si nevoile, dorintele si aspiratiile consumatorilor.

La PetExpo vei gasi produse, servicii si informatii de ultima ora pentru cabinetul tau veterinar. Nu rata discount-urile speciale PetExpo

PetExpo Romania este evenimentul anului in industria romaneasca dedicata animalelor de companie. Este primul targ profesionist intr-un domeniu care cunoaste, an dupa an, o crestere continua. Manageri de export, cumparatori si vizitatori specialisti vin sa vada ultimele oferte ale companiilor de profil, liderii de piata, producatorii inovatori si tehnologii de ultima ora.

Nu rata Conferintele PetExpo dedicate medicilor veterinari!

PetExpo este paradisul animalului de companie, fiind cea mai mare aglomerare de produse, servicii, dar si evenimente dedicate acestuia.

Astfel, sunt prezenti la PetExpo producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj, imbracaminte, bijuterii, custi, lese, paturi, jucarii, produse de igiena, medicamente si altele.

De asemenea, o importanta sectiune este dedicata companiilor care ofera servicii in domeniu: cabinete veterinare, scoli de dresaj sau pensiuni pentru animalele de companie.

Medicii veterinari si studentii la Facultatea de Medicina Veterinara beneficiaza la PetExpo de intrare gratuita!

Start typing and press Enter to search