Informatii generale

Ai un animalut sau iubesti animalele?

Dupa marele succes inregistrat in 2016, cand la PetExpo au venit mai mult de 12.000 de vizitatori, noi venim in 2017 cu un eveniment mai complex si mai spectaculos.

PetExpo este paradisul animalului de companie, fiind cea mai mare aglomerare de produse, servicii, dar si evenimente dedicate acestuia.

Vino cu animalutul tau la PetExpo si participa la jocurile si concursurile organizate in Arena PetExpo!

PetExpo reuneste cele mai importante firme de pe piata bunurilor si a serviciilor dedicate animalelor de companie si iubitorilor de animale.

Astfel, sunt prezenti la PetExpo producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj, imbracaminte, bijuterii, custi, lese, paturi, jucarii, produse de igiena, medicamente si altele.

De asemenea, o importanta sectiune este dedicata companiilor care ofera servicii in domeniu: cabinete veterinare, scoli de dresaj sau pensiuni pentru animalele de companie.

Vino sa vezi la PetExpo 2017 deliciul copiilor si al adultilor – Arena PetExpo cu evenimente interactive non-stop, plasata chiar in mijlocul standurilor, dar si zona dedicata animalelor de companie!

Start typing and press Enter to search