NOVA GROUP INVESTMENT vine la PetExpo (standul 35 – Beauty Salon)

 In Expozanti

Specialiștii în grooming de la Nova Group Investment vin să încânte din nou vizitatorii PetExpo cu produsele excepționale pe care le distribuie în România și cu zona Beauty Salon unde oferă sesiuni gratuite de grooming pentru toate animăluțele prezente.

Cu o experiență de peste 21 de ani în domeniul medicinei veterinare și îngrijirii animalelor, Nova Group Investment vine în sprijinul medicilor veterinari, saloanelor de grooming, pet shop-urilor cât și a celor care au un prieten necuvântător în familie, cu un portofoliu vast de produse pentru bunăstarea și sănătatea acestora.

Cu o echipă tânără și entuziastă, Nova Group Investment va fi prezentă și în 2023 la cel mai important eveniment dedicat animalelor de companie, Pet Expo 2023. Nova Group Investment va susține și anul acesta zona Beauty Salon unde cei mai talentați stiliști de pet grooming își vor demonstra abilitățile iar produsele de îngrijire vor putea fi testate.

Din dragoste pentru animale – suntem alături de partenerii noștri dar și de proprietari, iar grija ce o purtăm animăluțelor se oglindește în ceea ce facem și în produsele pe care le avem. Vă ajutăm să alegeți ce este mai bun pentru prietenul Dvs. necuvântător din gamele de produse Tropiclean SUA și Ever Clean, cât și din alte brand-uri consacrate aflate în portofoliul societății noastre.

Vă stăm la dispoziție cu sfaturi și sugestii legate de îngrijirea animalelor de companie și cel mai important, cu produse create special pentru bunăstarea acestora.
Suntem aici pentru Dumneavoastră!

Recent Posts

Leave a Comment

2 − two =

Start typing and press Enter to search