Arena PetExpo

...sarituri, urmariri, dansuri, caini incredibil de inteligenti!

Programul Arena PetExpo 2023 va fi disponibil in curand!

Vino cu animalutul tau la PetExpo si participa la jocurile si concursurile organizate in Arena PetExpo. Nu te vei plictisi niciun moment asistand la numeroasele demonstratii care vor avea loc pe parcursul targului si chiar vei avea posibilitatea sa afli ce fel de echipa formezi tu cu prietenul tau devotat, participand la diverse concursuri.

Programul Arena PetExpo 2019

Vineri Sambata Duminica
11:00 Concurs: Agility Challenge – sponsor Bayer Concurs: Agility Challenge – sponsor Bayer
12:00 Cel mai mancacios catel – sponsor Romvac Concurs: X si O – sponsor Versele Laga
13:00 Concurs: Smart Dog, cel mai educat animalut – sponsor Versele Laga Concurs: Look Alike – sponsor Husse Romania
14:00 Concurs: Best Trick, cel mai interesant truc – sponsor Husse Romania International Grooming Show – sponsor Iv San Bernard
15:00 Romanian Grooming Trophy / Campionatul Romaniei de Grooming Demonstratie Politia Municipiului Bucuresti
16:00 Romanian Grooming Trophy / Campionatul Romaniei de Grooming
17:00 Romanian Grooming Trophy / Campionatul Romaniei de Grooming

Demonstratii de dresaj

petexpo_evenimente_dresaj1

Dresori profesionişti iti vor oferi un spectacol de neuitat, aducând cei mai buni “elevi” sa iti demonstreze ce poate face un caine devotat si invatat cu multa dragoste. Miscari uimitoare facute la comanda, sarituri spectaculoase pe care le vei aplauda plin de uimire, piruete facute dand din coada de fericire, rostogoliri, dansuri de toata frumusetea care te vor coplesi de bucurie. Cu siguranta nu te vei satura sa ii privesti si sa ii admiri.

Iti vor arata cat de capabili sunt cainii sa faca lucruri uimitoare si iti vor demonstra chiar ce parteneri de elita pot fi impotriva raufacatorilor. Nu exista un partener mai de nadejde decat un caine care baga in colt orice raufacator si avertizeaza sonor ca l-a prins. Daca acesta indrazneste sa miste va fi atacat de brat si doborat la pamant, iar nici chiar sub amenintarea pistolul eroul nostru nu va fi intimidat. Vei privi aceste demonstratii cu uimire si coplesit de admiratie.

Cei mai buni dresori vor supune cateii la trasee cu obstacole pentru a demonstra cat de agili pot fi cainii de orice rasa. Dupa ce privesti cu admiratie catre ei, esti invitat sa ii oferi si catelului tau sansa sa demonstreze de ce e in stare in fata obstacolelor. Nu va fi greu, echipa Clubului Privat pentru Dresaj Canin Ringstar va fi alaturi de voi si fiecare curajos va fi premiat.

Jocuri si concursuri pentru animalute

Nu iti lasa prietenul necuvantator acasa cand vii la cel mai mare eveniment dedicat animalelor. Esti obligat sa-l iei sa se distreze alaturi de tine la toate jocurile si concursurile organizate special pentru voi. Este foarte simplu, tot ce aveti nevoie este voia buna. Inscrierile se fac pe loc in momentul in care se anunta inceperea unui joc sau concurs, iar ca distractia sa fie completa nimeni nu va pleca nepremiat.

Traseul cu obstacole

petexpo_evenimente_traseu

Atat tu cat si catelul tau trebuie sa dovediti agilitate si sa depasiti toate obstacolele care va ies in calea catre premiile oferite de sponsorii concursului. Va asteptam impreuna cu cateii la Traseul cu Obstacole! Nu va fi greu, echipa Clubului Privat pentru Dresaj Canin Ringstar va fi alaturi de voi, iar premiile vor fi din plin!

Cel mai mancacios catel

petexpo_eveniment_mancacios

Va fi desemnat catelul care, in cadrul concursului, va termina primul mancarea din castroanele pregatite cu cele mai apetisante tipuri de hrana oferite de sponsorii concursului. Si dupa o masa copioasa, urmeaza premiile. Si cei mai putin mancaciosi vor primi premii, asa ca…poftiti la masa!

Best Trick – Cel mai interesant truc

best_trick2014

Nu tine doar pentru tine! Lauda-ti animalutul daca stie sa faca un truc interesant si arata-l tuturor.

Smart Dog – Cel mai educat catel

Poate ai cel mai destept catel …asa ca inscrie-l in concurs. Va trebui sa parcurga un traseu ce ii va pune la grea incercare inteligenta.

Look Alike

Daca prietenul tau cel mai bun seamana cu tine incrieti-va in concursul de “look alike” si convinge-i pe toti.

Power Dog – Cel mai puternic caine

Ai un caine puternic? Inscrie-l in concurs. Concurentii vor trage pe o distanta un carucior plin cu greutati, iar etapa va fi castigata de cainele care ajunge primul. Se vor desfasura mai multe etape pentru stabilirea castigatorilor.

Cel mai fidel catel

Hai sa vedem cat de fidel este catelul tau cand este ademenit.Cineva incearca sa ademeneasca cateii iar castigator va fi catelul care se intoarce primul la stapanul lui.

X si O cu animalute

Participa impreuna cu animalutul tau la unul dintre cele mai distractive jocuri. Va fi desenat un tabel gigant pentru X si 0. Se vor organiza 2 echipe a cate 3 oameni iar cheia va fi la nazdravanii jucausi. Cand un animalut sta mai mult de 5 – 10 secunde intr-un patratel, cucereste patratelul si dreptul de a desena un X sau un 0. Ne vom distra copios.

Demonstratii de tuns / Pet Grooming

La demonstratiile de Pet Grooming din Arena PetExpo, experţi în tunsul animalelor vor încerca să îşi demonstreze talentul. Ei vor realiza atât tunsori simple, elementare, dar şi tunsori unice, de excepţie, spre deliciul spectatorilor.

Start typing and press Enter to search