În această informare, explicăm modul în care procesam, inclusiv colectăm, utilizăm, facem schimb de și protejăm datele dvs. cu caracter personal, atunci când utilizați produsele și serviciile noastre, precum și site-ul nostru web.

CINE SUNTEM?

PetExpo prin ILPAN JR SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 19888.

S.C. ILPAN JR S.R.L.

Adresa:

Calea Severinului, nr. 24,
Craiova, Dolj,
200287
Romania

Date de inregistrare:

CUI RO4176698
J16/2292/2006
Garanti Bank Craiova
IBAN RO83UGBI0000322013209RON

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Scrie-ne un email la petexpo.ro@gmail.com sau pe pagina de contact, la https://petexpo.ro/contact_petexpo/

CE DATE COLECTAM DE LA TINE SI CUM?

Magazinul de bilete online

  • colectam datele tale de identificare, acestea fiind necesare in primul rand pentru a indeplini obligatia legala din punct de vedere fiscal de a identifica persoanele de la care incasam sume de bani
  • colectam datele tale de contact, telefon si email, pentru a putea comunica in cazul in care sunt probleme cu accesul tau la PetExpo sau de orice alta natura, precum si pentru a-ti trimite informatiile necesare legate de comanda ta; de asemenea, daca ai fost de acord cu primirea de catre informari din partea PetExpo, atunci folosim datele tale de contact pentru a-ti trimite aceste informari, prin email sau SMS.
  • colectam date cu privire la animalul tau de companie si la calitatea ta in sectorul animalelor de companie, pentru a intelege mai bine care sunt vizitatorii nostri si pentru a dimensiona mai bine toate resursele noastre in functie de acest lucru.

Formularul de contact

  • colectam datele tale de identificare, acestea fiind necesare pentru a putea sa cunoastem persoana care ne adreseaza o solicitare si sa putem sa formulam un raspuns adresat tie
  • colectam datele tale de contact, telefon si email, pentru a putea sa iti raspundem la solicitarea pe care ne-o adresezi

Cookie-uri

  • utilizăm cookie-uri (fișiere text de mici dimensiuni stocate în browser-ul dvs.) și alte tehnici cum ar fi web beacons (fișiere de tip imagine mici, transparente utilizate pentru a urmări mișcările dvs. pe site-ul nostru)

Marketing

  • daca ti-ai oferit consimtamantul, ori prin completarea unui bilet tiparit de acces la PetExpo, ori prin inscrierea la newsletter pe website-ul nostru, ori prin magazinul de bilete online, colectam si folosim datele tale de identificare (nume si prenume), si datele tale de contact (email, telefon) pentru a-ti trimite informari importante cu privire la PetExpo, prin email sau SMS; ai mereu posibilitatea sa te dezabonezi de la newsletter printr-un click pe butonul de dezabonare, sau daca ai primit un SMS si nu mai doresti acest lucru, prin metodele descrise mai jos in acest capitol.

SCOPURILE IN CARE SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si regulamentului 679 / 2016 al Parlamentului European pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, PetExpo prin ILPAN JR SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

  • colectam datele tale de identificare, acestea fiind necesare in primul rand pentru a indeplini obligatia legala din punct de vedere fiscal de a identifica persoanele de la care incasam sume de bani
  • colectam datele tale de contact, telefon si email, pentru a putea comunica in cazul in care sunt probleme cu accesul tau la PetExpo sau de orice alta natura, precum si pentru a-ti trimite informatiile necesare legate de comanda ta.
  • colectam date cu privire la animalul tau de companie si la calitatea ta in sectorul animalelor de companie, pentru a intelege mai bine care sunt vizitatorii nostri si pentru a dimensiona mai bine toate resursele noastre in functie de acest lucru.

PERIOADA DE STOCARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Perioada de storcare este nelimitata, tu avand mereu dreptul de a solicita stergerea datelor care nu tin de indeplinirea unor obligatii legale legate de incasari, prin trimiterea unei solicitari prin formularul nostru de contact sau la adresa petexpo.ro@gmail.com.

DREPTUL DE A SOLICITA RECTIFICAREA, STERGEREA DATELOR SAU RESTRICTIONAREA PRELUCRARII DATELOR

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru a avea acces la modul in care societatea noastra prelucreaza datele tale, poti accesa linkul https://petexpo.ro/verificarea-datelor/

In cazul in care nu reusesti prin metoda descrisa mai sus, te rugam sa ne trimiti o solicitare prin formularul nostru de contact sau la adresa petexpo.ro@gmail.com si vom face tot posibilul sa rezolvam solicitarea ta in cel mai scurt timp.

Ne poti solicita:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
  • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

ALTE MENTIUNI PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

PASTRAREA IN SIGURANTA A DATELOR

Comunicările prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările dvs. pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.

Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru.

Nu vă vom cere niciodată să ne comunicați informațiile dvs. sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Răspundeți pentru păstrarea în siguranță a informațiilor personale și privind contul și pentru necomunicarea acestora către alte persoane.

Site-ul nostru web poate conține link-uri la site-urile web ale unor terțe părți. Nu răspundem pentru securitatea și conținutul respectivelor site-uri ale terțelor părți. Prin urmare, asigurați-vă că citiți politica acelei societăți privind protecția datelor și cookie-urile înainte de a utiliza sau de a pune informațiile personale pe site-ul acestora.

Același lucru se aplică în cazul oricăror site-uri sau conținuturi ale terțelor părți la care vă conectați utilizând produsele și serviciile noastre.

Puteți alege să dezvăluiți datele dvs. în anumite moduri cum ar fi plug-in-urile rețelelor de socializare (inclusiv cele oferite de Google, Facebook, Twitter și Pinterest) sau utilizând servicii ale terțelor părți care vă permit să postați public analize sau alte informații, iar o terță parte ar putea utiliza informațiile respective.

Plug-in-urile rețelelor de socializare și aplicațiile de socializare sunt operate chiar de rețeaua de socializare și respectă condițiile de utilizare și politicile acelor rețele privind protecția datelor și cookie-urile. Trebuie să vă asigurați că aveți cunoștință de acestea.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:

Dacă nu doriți să mai primiți mesaje de marketing din partea PetExpo, puteți opta pentru a renunța la toate comunicările de marketing sau doar la metodele selectate (e-mail, SMS, MMS, telefon sau poștă).

Există diverse metode de a renunța la primirea mesajelor de marketing:

  • Trimiteți un e-mail la adresa petexpo.ro@gmail.com cu solicitarea dvs.
  • Faceți clic pe link-ul de la sfârșitul unui e-mail sau text de marketing pentru a vă dezabona;
  • Trimiteți un e-mail folosind formularul de contact de pe site-ul nostru, https://petexpo.ro/contact_petexpo/

MENTIUNI CU PRIVIRE LA BILETUL PETEXPO

 

  • Biletul online este general, fara a se face diferenta intre adult, student sau pensionar
  • Un bilet online ofera un singur acces / o singura intrare, pentru o singura persoana

Start typing and press Enter to search