PetExpo 2017, 3 zile in lumea animalelor

 In PetExpo

Intre 5 si 7 Mai 2017, PetExpo a desfasurat cea de-a 9-a editie a evenimentului de pet lifestyle, o editie in care peste 50 de expozanti au venit in intampinarea vizitatorilor cu o prezenta spectaculoasa.

La aceasta editie gandita ca o lume dedicata animalelor au fost prezenti peste 12.500 de vizitatori cu animalutele lor de companie. Timp de 3 zile acestia au avut ocazia sa intalneasca firmele de top din domeniu si specialisti care au fost incantati sa le ofere sfaturi si consultanta pentru a darui animalutelor lor o viata mai frumoasa. De asemenea, animalutele si-au facut noi prieteni, iar vizitatori au facut cunostinta cu alti oameni cu suflete mari, astfel crescand comunitatea iubitorilor de animale intr-o atmosfera prietenoasa.

Una din atractiile principale ale targului a fost Arena PetExpo, iar diversele concursuri dinamice si amuzante, nunta animalutelor, precum si spectacolul de grooming au pus zambete pe fetele vizitatorilor.

Cei care au venit cu dorinta de a isi mari familia cu un membru patruped, au intalnit la PetExpo animalute ce abia asteptau sa fie adoptate. Astfel, dupa o incursiune in acest univers dedicat animalelor de companie, vizitatorii au plecat de la PetExpo cu hainute, jucarioare, hrana, cadouri, premii si sfaturi din partea firmelor prezente si chiar cu o pisica sau un catel nerabdator sa isi cunoasca noul camin.

Recent Posts

Leave a Comment

3 × one =

Start typing and press Enter to search