ALCHIDA NATURE vine la PetExpo 2023 (standul 41A)

 In Expozanti

Alchida Nature prezintă în exlusivitate pentru piața din România, gama inovatoare a Laboratoarelor Biovetol – Franța!

Te așteptăm la standul 41A pentru a descoperi o nouă abordare pentru sănătatea animalelor de companie. Descoperă produse premium, certificate organic, din categoria suplimentelor nutritive și a cosmeticelor funcţionale pentru a-ţi răsfăţa blănoșii în fiecare zi.

Când e vorba de familia noastră toți membrii ei sunt importanți!

Din 2014 susţinem sănătatea oamenilor prin produse de ultima generaţie, certificate bio și a venit timpul să extindem expertiza noastră și pentru animalele de companie. Astfel am adus în România produse premium, certificate Bio ce susţin demersurile medicinei holistice asigurând ingrediente esenţiale recunoscute inclusiv în medicina umană, extrase din surse sigure, nemodificate genetic, nepoluate cu pesticide sau stimulente de creștere artificială.

Laboratoarele Biovetol, cu pasiune și cercetare, au dezvoltat formule bio, inovatoare, pe bază de ingrediente active din plante, uleiuri esenţiale, probiotice și pământ de diatomée, totul pentru ca pisica și câinele dumneavoastră să se bucure de sănătate și îngrijire optimă în fiecare zi.

Haide să ne cunoaștem mai bine și să te convingi de calitatea produselor noastre!

Alchida Nature înţelege că animalele noastre merită toată atenţia și grija pe care le-o putem oferi, astfel te provocăm să descoperi și să testezi produsele noastre pentru a te convinge de calitatea lor și pentru ca tu să alegi corect și informat pentru animalul tău!

Alchida Nature, noul standard de calitate pentru sănătatea animalelor de companie!

Recent Posts

Leave a Comment

four × three =

Start typing and press Enter to search