AMECO RENEWABLE ENERGY vine la PetExpo [ standul 16 ]

 In Expozanti

Marele producator transilvanean de brichete vine la PetExpo sa expuna super asternuturile pentru animalute pe care le produce in fabrica de ultima generatie din Harghita. De asemenea, pentru respectul deosebit pe care cei din echipa Ameco Renewable Energy il poarta pentru posesorii de animale de companie si pentru companionii acestora, ei vin sa le explice tuturor cum produc minunatele asternuturi si cum acestea se diferentiaza de absolut toate produsele similare de pe piata.

Iata cum se descriu prietenii de la AMECO RENEWABLE ENERGY SRL:

Fabrica AMECO, situată în inima Transilvaniei, o regiune minunată, originală și abudent împădurită, oferă numeroase locuri de muncă pentru populația locală.

Proiectul european de expertiză internațională, gândit de o echipă de management multiculturală formată din austrieci, italieni și români, a fost construit să ofere servicii în funcție de cele mai înalte standarde europene.

Suntem mereu într-o continuă căutare a procesului perfect, a celui mai bun rezultat sub forma unui produs inovator, mereu într-o continuă încercare de a ne afla în fața concurenței pieței, de a ne asculta partenerii și clienții. Acesta este secretul nostru, secretul firmei AMECO.

Produsele și capacitatea de producție se vor dezvolta treptat astfel încât va putea satisface creșterea cererilor pe piață.

Recent Posts

Leave a Comment

fifteen + four =

Start typing and press Enter to search