ANIMAL SOCIETY vine la PetExpo 2020 [standul 4]

 In Expozanti

Echipa frumoasa de la ANIMAL SOCIETY vine la PetExpo sa educe si sa indrume oamenii spre fapte bune. Animal Society este un nume nou în spatele căruia stă o echipă veche. De 25 de ani lupta pentru binele animalelor, iar în ultimii 18 ani probabil i-ați știut ca Vier Pfoten România.

Iata misiunea Animal Society:

Misiunea noastra? Probabil aceeași cu a voastră, cei care priviți animalele ca pe niște membri ai familiei: să trăim într-o lume și mai ales într-o țară unde animalele sunt tratate mai bine de către oameni, iar oamenii primesc mai mult ajutor și mai multă iubire din partea animalelor, în schimb. Nu suntem stăpânii lor, suntem prietenii lor. Și, când se întâmplă ca prietenii noștri să nu poată vorbi, noi vom fi mereu aici, s-o facem în numele lor.

Pentru că prietenii contează, pentru că nu doar animalele au de câștigat din tratarea cu respect a oricărei forme de viață, ci și noi, oamenii. Această interdependență între specii stă la baza tuturor proiectelor noastre. La Stray Animal Care ne angajăm să rezolvăm problema câinilor străzii într-un mod uman, adică să luăm toți maidanezii de pe străzile orașelor fără a-l face pe vreunul să sufere, pentru binele lor, al animalelor, și al oamenilor deopotrivă. Iar cu Câini pentru oameni am demonstrat că niște câini luați de pe stradă se pot transforma în veritabili supereroi. Transformați cu grijă, răbdare și afecțiune, din maidanezi comuni în câini de terapie de care se bucură oameni aflați la nevoie, prietenii noștri contribuie de 14 ani la îmbunătățirea constantă a percepției publice asupra animalelor nimănui. În paralel cu proiectele noastre, vom continua să aprofundăm studiile referitoare la relația și comunicarea om-animal. Pentru că să le înțelegem mai bine înseamnă să le tratăm mai bine. Ambiția noastră este să-i facem pe români și pe oameni în general să se poarte mai frumos și mai responsabil cu toate animalele cu care intră în contact. Deși un viitor în care nici un animal și nici un om să nu mai sufere e greu de imaginat, unul în care să reducem semnificativ suferința din jur este în puterea noastră. Și-l putem transforma în realitate împreună, începând chiar de azi.

Recent Posts

Leave a Comment

8 + 4 =

Start typing and press Enter to search