BEST VET vine la Petexpo 2023 (stand 9A)

 In Expozanti

Aflati pentru prima data la PetExpo, specialistii de la BestVet ne povestesc despre experienta lor indelungata in domeniul produselor pentru uz veterinar:

Comercializarea produselor pentru uz veterinar este o sarcina dificila, daca se are in vedere importanta administrarii corecte si in timp util a acestor produse, cu efect direct asupra sanatatii efectivelor de animale si, nu in ultimul rand, asupra buzunarului proprietarului. De aceea, hotararea de a ne infiinta vine din experienta in domeniu (21 ani) si din dorinta de a ajuta atat detinatorii de ferme, cat si proprietarii animalelor de companie, pentru a putea preveni si trata principalele probleme cu care se confrunta in cresterea acestora.

Pentru a realiza acest deziderat, am luat decizia de a lucra numai cu producatori de top a caror unica preocupare este de a mentine calitatea produselor lor la cele mai inalte standarde. Astfel, in cadrul fabricilor de productie exista laboratoare specifice cu echipe de medici veterinari si nutritionisti experti care supervizeaza si certifica in permanenta calitatea si eficienta produselor.

Calitatea si orientarea catre client sunt cuvintele cheie, furnizorii nostri avand implementate urmatoarele Certificate: ISO 9001:2000, GMP, GMP + International, HACCP.

Produsele in a caror compozitie intra vitamine hidrosolubile si liposolubile, aminoacizi (sub forma de di si tri peptide si digestibili 100%), minerale, probiotice si prebiotice, acizi organici se adreseaza atat animalelor de ferma- pasari (broiler, reproductie rase usoare si rase grele, gaini ouatoare), suine (reproductie, tineret, ingrasare), bovine (tineret), caprine, ovine, cat si animalelor de companie – in special caini si pisici.

Recent Posts

Leave a Comment

1 × one =

Start typing and press Enter to search