Ce au invatat oamenii din comunitatea PetExpo de la animalutele lor

 In PetExpo

In urma articolului scris de Team PetExpo si al concursului pe pagina de facebook, am ales cele mai frumoase dezvaluiri despre ce au invatat iubitorii de animale din comunitatea PetExpo de la animalutele lor preferate.

Alexandra „Am invatat de la cateii mei sa traiesc clipa. Nu conteaza ce a fost inainte,sau ce va fi dupa. Conteaza ce este acum!”

Ruxandra Ioana Răducu „De la „baiatul” meu Oscar am invatat atat de multe, încât imi este greu sa le trec aici pe toate. Însă, cred ca cel mai important, am invatat ce inseamna iubirea in forma ei pură si neconditionata, devotamentul, loialitatea, prietenia, conexiunea ce se poate crea între un om si un animalut…Si muuulte alte lucruri minunate.”

Simona Dumitru „Sa nu renunt niciodata atunci cand imi doresc ceva.”

Adriana Micsa „Ma invatat sa iubesc tot ce misca asa cum face el. Nici macar o musca nu ii sta in cale …ar pupa-o si pe aia iubirea mea!”

Iulia Caracostea „De la catelusa mea, am invatat ce inseamna increderea. Cand am gasit-o, am fost persoana cu care a stat de buna voia, in rest a latrat pe toata lumea. Chiar si acum, dupa ani de zile este in continuare precauta cu majoritatea persoanelor.”

Gabriela Petre „Am invatat de la catelusul meu ca este singurul care nu ma tradeaza niciodată, este cel mai loial prieten si mi-am dat seama cat de mult ma iubeste.”

Alin Teco „Am invatat de la catelusul meu iubire, devotament, respect, reponsabilitate si o stare psihica mult mai buna”

Ne bucuram sa vedem ca aveti o legatura atat de strans cu animalutele voastre de companie si asteptam toti iubitorii de animale la evenimentul PetExpo pentru ca impreuna sa le oferim o viata mai buna si mai vesela.

 

Recent Posts

Leave a Comment

twenty − 15 =

Start typing and press Enter to search