City Insurance S.A vine la PetExpo 2019 [ standul 10 ]

 In Expozanti

Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance S.A. este o companie de asigurări generale, 100% românească.

Cu o experienţă de 17 ani în domeniu, City Insurance pune astăzi la dispoziţia clienţilor o gamă completă de asigurări flexibile și performante. Produsele companiei sunt create și adaptate pentru a satisface nevoile de asigurare ale clienţilor actuali și potenţiali. City Insurance este o companie ce stabilește cu partenerii și clienţii săi relaţii pe termen lung. Cuvintele cheie sunt încredere și performanţă. În acest sens, compania dovedește transparenţă, stabilitate, coerenţă și atenţie îndreptată exclusiv către asigurat.

PERFECT PETCOVER este un produs de asigurare de sănătate pentru animale care oferă animalelor asigurate protecție completă și garantează accesul nerestricționat la oricare medic veterinar și clinică veterinară.

Asigurarea se adresează persoanelor fizice și juridice România, proprietari de Câini și Pisici cu vârsta cuprinsă între 8 săptămâni și 13 ani și acoperă cheltuielile în legătură cu tratamente medicale/ intervenții chirurgicale/ investigații/ spitalizare în legătură cu evenimentele asigurate și în cadrul sumei asigurate.

 

Planurile de acoperire sunt diferentiate în funcție de paleta serviciilor incluse și limitele de despăgubire aplicabile. Astfel, în funcție de planul de acoperire ales, puteți beneficia de:

Consultatii

Spitalizare

Imagistica

Analize

Interventie Chirurgicala

Medicatie Specifica

Recent Posts

Leave a Comment

5 × three =

Start typing and press Enter to search