Crescatoria Inka la PetExpo

 In Expozanti

Continuand seria expozitiilor informative si de frumusete de la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa unde a dorit sa aduca in fata oamenilor porcusorii de guineea de rasa si sa spulbere miturile si preconceptiile despre cresterea si ingrijirea acestor animale de companie Crescatoria INKA a fost prezenta in fiecare an si la manifestarile PetExpo.  Prin colaborarea sa de peste 12 ani cu forumul gemon.ro dedicat porcusorilor de guineea si ca membra fondatoare a Cavia Club Romania, Crescatoria Inka doreste sa arate cat de frumoase si diverse pot fi rasele de porcusori de guinea si care este modalitatea corecta de ingrijire a acestor animale de companie.

Stiati ca:

– porcusorii au nevoie de fan in permanenta?

– ca este un mit ca porcusorii mor daca primesc apa?

– porcusorii sunt animale gregare si nu se simt bine singuri precum hamsterii si trebuiesc tinuti cate doi de acelasi sex?

– puii de porcusori de guineea, spre deosebire de alte rozatoare, se nasc complet echipati cu par pe corp, cu dinti, cu ochii mari deschisi, fiind o copii fidele mai mici  a parintilor si sunt gata sa isi urmeze mama la cateva minute dupa nastere?

– cand sunt tristi porcusorii scot niste sunete asemanatoare cu trilurile unei pasari?

[blockquote]Toate acestea si multe alte informatii vor fi oferite la standul Crescatoriei INKA.[/blockquote] Aici veti putea admira porcusori cu par lung rasele angora, coronet, texel, merino… in culori standard sau rare precum tan, otter, fox,  roan sau chiar tan roan. De asemenea vor fi prezenti la stand membri ai forumului gemon alaturi de porcusorii lor.

Si inca doua suprize va asteapta aici:

La standul crescatoriei INKA  va putea fi admirat castigatorul Concursului foto si Mascota PetExpo din acest an, porcusorul PRINCE alaturi de stapana sa iar Mara Coteata, membra a forumului gemon va prezenta accesorii textile pentru porcusori! [blockquote]Pentru ca orice porcusor are dreptul la rasfat![/blockquote]

Program:

Vineri la orele 16.00 va asteptam la stand pentru prezentare de rase cu par lung

Sambata la orele 12.00 concurs de frumusete

Duminica la orele 12.00 va invitam la o discutie libera expozanti-vizitatori despre crestere, ingrijire, preventie boli… Iubitorii/posesorii de porcusori sunt invitati la stand sa puna intrebari.

Recent Posts

Leave a Comment

fourteen − 4 =

Start typing and press Enter to search