DOG-SPA vine la PetExpo 2024 (standul 24, Sector B)

 In Expozanti

Expert Clean prezintă Dog-Spa – Inovația în îngrijirea patrupedelor, la PetExpo!

Cu o tradiție de peste două decenii în domeniul spălătoriilor auto, Expert Clean se mândrește să anunțe lansarea unui concept revoluționar și 100% românesc dedicat celor mai buni prieteni ai omului: Dog-Spa. Această inovație este dedicată spălării patrupedelor în regim self-service și va fi prezentată la PetExpo.

Dog-Spa este conceput să ofere o experiență unică și sigură pentru spălarea patrupedelor. Fiecare aspect al acestei tehnologii a fost gândit pentru a asigura ușurință în utilizare și siguranță animalelor. Sistemul monitorizează permanent parametrii esențiali, precum temperatura apei și a aerului de la uscător, nivelul șampoanelor și eventualele avarii, asigurând astfel un mediu optim pentru îngrijirea patrupedelor.

Având la bază un design robust și modern, Dog-Spa este construit din materiale de înaltă calitate, cu o structură rezistentă din oțel inoxidabil și panouri sandwich pentru izolație termică. Sistemul de ventilație controlat automat previne formarea condensului, oferind un confort sporit indiferent de condițiile exterioare. Mai mult, Dog-Spa este un proiect cu zero emisii de carbon, datorită utilizării panourilor solare pentru încălzirea apei, subliniind angajamentul Expert Clean către sustenabilitate și inovație.

Dog-Spa este proiectat pentru a oferi o experiență completă și accesibilă de îngrijire a animalelor, de la igienizarea cuvei până la aplicarea parfumului final, totul într-un mediu sigur și confortabil. Utilizatorii pot alege dintr-o varietate de pachete și programe de spălare, adaptate nevoilor specifice ale patrupedelor lor.

Pentru mai multe informații, vă invităm să ne vizitați la standul 24 sector B sau să accesați website-ul www.dog-spa.ro.

Recent Posts

Leave a Comment

18 − 16 =

Start typing and press Enter to search