DR. CARMEN TOTOLICI vine la PetExpo 2024 (standul 17a, Sector A)

 In Expozanti

Dr. Carmen Totolici la PetExpo: Evaluări gratuite pentru afecțiuni articulare și dermatologice la câini și pisici

Cu scopul de a promova sănătatea și bunăstarea animalelor de companie, Dr. Carmen Totolici, recunoscută pentru pasiunea și dedicarea sa în domeniul veterinar, vine la PetExpo într-o campanie susținută de Zoetis. Scopul acestei colaborări este de a informa proprietarii de câini și pisici despre afecțiunile articulare și dermatologice cu care companionii lor se pot confrunta.

Afecțiunile articulare, precum osteoartrita, dar și problemele de piele care se manifestă prin răni, iritații și scărpinat persistent, sunt probleme comune, dar adesea neglijate sau detectate târziu de către proprietari. Prezența Dr. Totolici la PetExpo marchează un pas important în direcția conștientizării și prevenției acestor patologii, oferind vizitatorilor o oportunitate unică de a beneficia de evaluări gratuite direct la stand.

Evaluări gratuite și educație pentru proprietari

La stand, proprietarii de animale de companie vor avea ocazia să afle mai multe despre cum să recunoască semnele timpurii ale osteoartritei și ale afecțiunilor de piele. Discuțiile se vor concentra pe strategii eficiente de prevenție și control, inclusiv recomandări pentru un stil de viață sănătos și soluții terapeutice inovatoare.

Parteneriatul cu Zoetis: O viziune comună pentru o viață în confort

Zoetis, lider global în sănătatea animalelor, sprijină această inițiativă, subliniind angajamentul comun față de îmbunătățirea calității vieții patrupezilor.

Introducerea Colecției DOCTOR TOTOLICI de produse Dermato-Cosmetice
Ca o extensie naturală a căutării de soluții pentru îngrijirea și menținerea unei vieți sănătoase pentru animalele de companie, Dr. Totolici prezintă Colecția DOCTOR TOTOLICI de produse Dermato-Cosmetice. Această gamă este formulată din ingrediente de înaltă calitate, naturale, non-toxice și hipoalergenice, concepute pentru a satisface nevoile esențiale ale animalelor de companie. Include șampoane și balsamuri cu formule blânde, spray-uri pentru eliminarea mirosurilor, balsam pentru lăbuțe, și soluții speciale pentru curățarea ochilor și urechilor, toate fiind cruelty-free și fără ingrediente dăunătoare.

Vino să ne cunoști!

Invităm toți iubitorii de animale de companie să se alăture echipei Dr. Carmen Totolici la PetExpo pentru această ocazie specială de a învăța și de a contribui la sănătatea și fericirea companionilor lor. Fie că este vorba de osteoartrită, piele iritată, scărpinat sau orice altă preocupare legată de starea de bine a patrupezilor, echipa noastră este aici pentru a oferi suport, sfaturi și soluții.

Acesta este momentul perfect pentru a adresa întrebări, a primi evaluări profesionale gratuite și a te asigura că blănosul tău primește cea mai bună îngrijire posibilă. Te așteptăm la PetExpo!

Recent Posts

Leave a Comment

11 + 12 =

Start typing and press Enter to search