Echipa VIZOO vine la PetExpo 10 ca sa se distreze cu toti copiii prezenti

 In Expozanti

Mascota VIZOO impreuna cu jucausii sau vin la PetExpo 10 pentru a se juca cu toti copiii prezenti. Ei vin cu baloane modelabile, cu face painting, cu LEGO si cu multa voie buna.

Motivul: pur si simplu le place sa faca asta

Mai jos, descrierea lor:

BINE AI VENIT IN FAMILIA lui VIZOO-MAESTRUL PETRECERILOR!

Intrati in lumea  MASCOTEI VIZOO of VIZLANDIA, de 9 ani prezenta la aniversari & evenimente / botezuri pentru copii! Dedicatie si profesionalism pentru educatia si distractia celor mici si mari!

VIZOO este o MASCOTA energica si charismatica(vorbeste&danseaza),un adevarat personaj iubitor de copii care aduce iubire si bucurie celor prezenti prin jocuri, concursuri si prezenta!

cititi povestea mascotei pe www.vizoo.ro

In tara lui Vizoo, –VIZLANDIA-, lumea stie sa petreaca si sa-i imbie pe toti ceilalti la distractie. Lumea lui Vizoo inseamna bucurii mii si mii plus o sumedenie de chipuri zglobii.  Vizoo este un animalut foarte simpatic, ce nu seamana cu nimic din ceea ce ne inconjoara… Vizoo viseaza o lume vesela, pusa pe distractie si cu chef de dans, asa ca el. Vrea sa puna la incercare istetimea si talentele nebanuite ale tuturor copiilor in jocuri nemaivazute si nemaincercate. Vrea sa-i invete sa cante, sa imite lucrurile frumoase, sa nu se supere din toate fleacurile si sa iubeasca toate animalutele. La fiecare aniversare, Vizoo aduce bucuria din Vizlandia si pune la cale o petrecere de se duce vestea. Sunt invitati de fiecare data giumbuslucari vestiti, de peste hat-tari si hat-mari, povestasi glumeti, cantaciosi si dantuitori… E o nebunie de distractie! …Hop-Tzop, hai la joc!

ECHIPA lui VIZOO prin divizia VIZOODeco realizeaza aniversari& evenimente pentru copii/botezuri in concepte unice personalizate cu servicii de entertainment, decoratiuni si logistica adecvata alaturi de primarii, asociatii, hoteluri, companii, scoli si gradinite!

EDULIER-partener; PARCUL KISSELEF-ORGANIZATOR „CAPITALA BUCURIEI”-organizator; PRIMARIA SECT/1/2/3-partener; GAUDEAMUS-partener;  MARATONUL INTER.BUCURESTI-partener; TELEFONUL COPILULUI by Romtelecom-ARENELE ROMANE2011:”Guiness-Fotografia cu cele mai multe zambete de copii”; Campania „DINTISORUL CEL VITEAZ” in gradinite(2011-2013)-organizator si partener; ASOCIATIA ARIPISPREVIATA-sponsor si organizator, ASOCIATIA PINOCCHIO-partener; CHANCE FOR LIFE-partener, VODAFONE-organizator, SUNPLAZA MALL(2011-2014)-organizator, CANONromania-organizator, Cupa BonitoDance-sponsor si partener; KANAL D-organizator; METROSYSTEMS-organizator ; CORAgalerii 2015-organizator, Comunitatea Romani London 2015 „Veselia din Vizlandia”-organizator; Ambasada Romaniei la Roma 2016 „Veselia din Vizlandia”-organizator; PARKLAKE mall-organizator 2016 precum si multi altii.

 

FII VESEL SI BUN!

www.vizoo.ro
facebook: Vizoo of Vizlandia
#fiiveselsibun #vizooofvizlandia
office@vizoo.ro
07212.VIZOO

Recent Posts

Leave a Comment

3 × 1 =

Start typing and press Enter to search