FARMINA ROMANIA vine la PetExpo 2023 (standul 32)

 In Expozanti

Farmina promovează importanța nutriției și a prevenției

în menținerea sănătății animalelor de companie

 

Farmina este o companie cu o istorie de peste 50 de ani în industria producătorilor de hrană pentru animale de companie. Prin intermediul gamelor sale de produse Farmina susține o nutriție echilibrată și sănătoasă, iar prin serviciile oferite promovează prevenția și nutriția ca principale mijloace pentru menținerea sănătății și stării de bine a animalelor de companie.

Farmina folosește ingrediente naturale și de calitate, fără conservanți și aditivi artificiali, ce asigură o dietă sănătoasă și echilibrată patrupedelor din întreaga lume.

Prioritatea Farmina este sănătatea animalelor de companie și găsirea celor mai eficiente metode de prevenție. Prin urmare, anunță cu entuziasm că în luna mai urmează lansarea Farmina Genius, o aplicație prin care utilizatorii pot contacta oricând un consultant nutrițional Farmina. Acest serviciu va fi complet gratuit pe tot parcursul vieții și disponibil pentru orice părinte de animal de companie care are nevoie de sfaturi și informații pentru a-și menține patrupedul în cea mai bună formă.

Consultantul nutrițional Farmina va fi disponibil pentru a oferi planuri nutriționale personalizate și informații despre nutriție, prevenție și alte aspecte importante ale sănătății animalelor de companie. Începând din luna mai, toate persoanele interesate sunt invitate să acceseze gratuit serviciul de consultanță prin intermediul aplicației Farmina Genius și să beneficieze de experiența și cunoștințele specialiștilor noștri.

Recent Posts

Leave a Comment

14 − 13 =

Start typing and press Enter to search