GROOMLAND ACADEMY si PETUXE ROMANIA vin la PetExpo 2023 (standul 8)

 In Expozanti

GroomLand Academy, principalul importator Petuxe in România va asteapta sa vizitati standul 8 din cadrul PetExpo Romania in perioada 19-21 Mai, unde veti gasi produsele noastre, sampoane, vegane, bio, organice cu ingrediente de origine naturala, cruelty free, de asemenea veti gasi si o gama variata de parfumuri, mãști, spray repelent, spray Bifazic. Sunt unicele produse cosmetice de pe piata romaneasca care detin cele patru caracteristici care fac produsele cele mai sigure pentru cateii dumneavoastra.

Petuxe este o gama vegană de produse premium, special creată pentru îngrijirea delicată a blăniței și pielii animalelor de companie. Toate produsele Petuxe sunt adaptate PH-ului neutru al pielii și conțin ingrediente naturale și organice, nu au parabeni sau adaosi chimici. Produsele nu sunt testate pe animale și sunt prietenoase cu mediul.

Va asteptam sa vizitati standul nostru, unde vom putea discuta despre fiecare produs in parte si unde specialistii nostri in domeniu va vor oferi toate informatiile necesare.

Recent Posts

Leave a Comment

eight + fifteen =

Start typing and press Enter to search