HOMELESS ANIMAL HOSPITAL vine la PetExpo 2024 (standul 11, Sector C)

 In Expozanti

Homeless Animal Hospital este un spital veterinar social infiintat la initiativa a asociatiei non profit World Animal Veterinary Emissaries din Bucuresti, inregistrata in Romania in 2011.
Asociatia noastra are drept obiectiv asigurarea asistentei medicale veterinare pentru animale fara familie sau provenite de pe strada, din adaposturi sau din familii cu probleme sociale si in dificultate financiara. Un grup important de beneficiari este reprezentat de animale apartinand categoriilor sociale discriminate si cu venituri reduse.
Din 2017 functionam in cadrul campusului veterinar din Piteasca Ilfov cu sprijinul deosebit al spitalului veterinar Center of Hope prin care ajutam anual peste 4000 de cazuri medicale cu titlu gratuit. Cazurile medicale pe care le primim in spital cuprind de la simple probleme medicale la cele foarte complexe ( tratamente intensive pentru boli infectioase mortale , fracturi osoase , tumori gigant , traumatisme pe coloana vertebrala etc ).
In cadrul spitalului derulam programul de sterilizare gratuita ANIMAL BIRTH CONTROL- ABC pentru animale. In fiecare an sterilizam peste 8000 animale in pericol de a se inmulti necontrolat si de a da nastere la pui orfani care vor avea o soarta cel putin incerta si pot suferi abuzuri din partea Oamenilor sau chiar a autoritatilor prin serviciile de ecarisaj .
Oferim burse studentilor romani cu posibilitati materiale reduse si care doresc sa ajute animalele de pe strada cand devin medici .
Pana acum 20 de medici au primit burse prin programe de internship intensiv.
Dispunem de o ambulanta umana transformata in clinica veterinara mobila prin care derulam un program denumit Patrula veterinara. Vizitam comunitatile sarace sau adaposturile impovarate de animale care au nevoie de doctor si ajutor veterinar.

Recent Posts

Leave a Comment

20 − seven =

Start typing and press Enter to search