HRANITOR-ANIMALE vine la PetExpo 2023 (standul 37)

 In Expozanti

Compania noastră concepe, dezvoltă și produce hrănitoare animale smart, controlabile de oriunde prin aplicație mobilă iOS sau Android

Un hrănitor automat de animale poate fi un instrument extrem de util pentru orice persoană care are grijă de animale, fie că este vorba despre animale de companie sau animale de fermă.

Hranitoarele noastre automate pot oferi mai multe beneficii atât pentru animale, cât și pentru stăpânii lor.

În primul rând, hrănitorul automat permite hrănirea animalelor în mod regulat și controlat, fără a mai fi nevoie să fiți prezenți în permanență. Acest lucru poate fi extrem de util pentru cei care au un program aglomerat și care nu își permit să petreacă tot timpul cu animalele lor.

Hrănitorul automat poate fi programat pentru a elibera hrană la intervale regulate, ceea ce poate ajuta la menținerea unui program alimentar stabil pentru animalele tale. Acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra stării de sănătate și comportamentului acestora.

În plus, hrănitorul automat poate ajuta la menținerea unei greutăți corporale sănătoase pentru animale. Mulți stăpâni dau animalelor lor mai multă mâncare decât au nevoie, ceea ce poate duce la obezitate. Hrănitorul automat permite controlul cantității de hrană eliberată, astfel încât animalul să primească doar ceea ce are nevoie pentru a rămâne sănătos.

În cele din urmă, hrănitorul automat poate fi controlat de oriunde, prin intermediul aplicației mobile, ceea ce poate oferi o liniște sufletească proprietarilor care au nevoie să plece din locuința pentru o perioada mai lungă de timp. Astfel, pot fi siguri că animalele lor vor avea acces la hrană de care au nevoie, chiar și atunci când nu sunt acasă.

Recent Posts

Leave a Comment

sixteen − ten =

Start typing and press Enter to search