HUSSE vine la PetExpo 2020 [ standul 1 ]

 In Expozanti

Husse este companie suedeză, fondată în Stockholm în 1987. În cei peste 30 de ani de dezvoltare continuă, Husse a devenit leader mondial în livrarea la domiciliu a hranei Super Premium pentru câini și pisici.

Cu prezență puternică și foarte apreciată pe toate continentele, Husse a fost desemnat Brand of the Year 2019-2020, titlu acordat în 2019 la Viena de prestigioasa World Branding Awards.

Fiind un business dezvoltat în model Franciză, Husse se situează pe un excelent loc 43 în Top 100 Global Franchises, alături de companii extrem de puternice și cunoscute în întreaga lume.

Prezența în România începe cu anul 2018, an din care notorietatea Husse în țara noastră a crescut puternic datorită aprecierii de către clienți a calității excepționale a hranei și a serviciilor speciale oferite.

Pe o piață extrem de concurențială cum este cea a produselor pentru animale de companie, Husse se detașează, în special datorită a trei elemente esențiale:

Calitatea hranei. Mâncarea Husse este ceea ce oamenii de știință numesc „hrană de a 3-a generație„, adică o hrană completă care conține nutraceutice (probiotice, carotenoide, glucozamină și condroitină, antioxidanți, acizi grași Omega 3). Toate aceste componente sunt recunoscute că având efecte pozitive asupra sănătății și a condiției fizice. Așadar, mâncarea Husse asigură atât aportul de hrană necesar zi de zi și în plus, contribuie eficient la îmbunătățirea vieții animalelor de companie.

Hrana Husse este o hrană de foarte bună calitate, produsă din ingrediente superioare, atent selecționate, ingrediente de tip „human grade”. Este o hrană cu palatabilitate ridicată și foarte ușor digerabilă datorită procesului de producție (gelatinizarea optimă a amidonului). Formulele de hrană conțin un foarte bun echilibru al nutrienților (proteine, grăsimi, carbohidrați, minerale etc.) astfel încât să asigure câinelui sau pisicii un aport optim al acestor elemente.

Husse nu folosește GMO/OMG sau aditivi chimici artificiali în formulele sale de hrană. De asemenea, procesele de fabricație sunt astfel concepute încât să mențină calitatea nutritivă ridicată a fiecărui ingredient în parte. De exemplu, pe fiecare sac de hrană este menționat procentul de proteină animală în total proteină conținută (proteinele animale au valoare biologică mai mare decât cele vegetale pentru că au conținut de aminoacizi esențiali similari cu cei din țesuturile corpului).

De asemenea, hrana Husse este o hrană eficientă deoarece este bogată în grăsimi, proteine și carbohidrați. Acești trei nutrienți sunt cei care furnizează energie, așadar sunt necesare cantități mai mici de hrană pentru o bună alimentație a animalului de companie.

Serviciile Husse. Modelul de lucru Husse, aplicat în absolut toate țările, presupune contact direct cu clienții, începând cu consiliere nutrițională pentru animalul lor de companie, suport în alegerea celui mai bun tip de hrană Husse (personalizat pe caracteristicile particulare ale câinelui sau pisicii) și până la livrare gratuită și personală acasă de către consilierul Husse.

Husse nu livrează prin curieri sau alte metode care pot „rupe” un contact direct cu clientul. Suntem permanent în legătură nemijlocită cu proprietarii de căini și de pisici și în felul acesta reușim să oferim soluții complete, nu numai hrană. Clienții pot testa gratuit mâncarea înainte de a cumpăra, astfel încât confortul acestora devine deplin. Și nu în ultimul rând, inclusiv ora sau ziua de livrare este flexibilă, funcție de programul zilnic al clienților Husse.

Adresarea pieței. Derivat din modul de lucru al Husse, descris mai sus, un alt aspect important este că produsele Husse nu au existat, nu există și nu vor exista în magazinele clasice (PetShop-uri, Magazine Generale de proximitate, Super Marketuri sau Hyper Marketuri). Considerăm normal să ne ocupăm noi direct de tot ce ține de serviciile către clienți: de la consiliere, comandă, livrare și până la feedback și support.

Același model se aplică și în on-line, singurul website care vinde produse Husse este site-ul oficial Husse din fiecare țară. În România este husse.ro (romania.husse.com).

Vă așteptam cu drag la standul nostru din cadrul PetExpo 2020!

Recent Posts

Leave a Comment

13 − two =

Start typing and press Enter to search