HUSSE vine la PetExpo 2023 (standurile 28+29)

 In Expozanti

Husse este o companie suedeză specializată în producerea și comercializarea hranei Super Premium pentru animale de companie, cu o experiență vastă și o prezență globală, în peste 65 de țări din întreagă lume.

De peste 35 de ani, modelul nostru unic de business se bazează pe interacțiunea directă cu clienții, oferind consiliere nutrițională personalizată și livrare gratuită și personală de către un reprezentant local Husse. Astfel, aducem experiența și cunoștințele noastre globale în ceea ce privește nutriția animalelor de companie direct la clienții noștri.

Datorită modelului nostru unic, produsele Husse nu sunt și nu vor fi prezente în magazine fizice, cum ar fi petshop-urile sau supermarketurile, fiind dedicați să oferim clienților noștri o experiență personală și individualizată, prin intermediul reprezentanților locali Husse care livrează direct la ușa clienților, la ore flexibile.

Acest model de lucru ne permite să ne concentrăm asupra calității produselor și a serviciilor oferite, în loc să ne extindem prin intermediul unor canale de distribuție mai „seci” și mai puțin confortabile pentru clienți.

Produsele noastre sunt formulate pentru a oferi o hrană Super Premium completă și echilibrată pentru toate tipurile de animale de companie, indiferent de vârstă sau nevoi nutriționale speciale. Utilizăm doar ingrediente de cea mai înaltă calitate, fără adaosuri sau conservanți artificiali, pentru a asigura sănătatea și bunăstarea animalelor voastre.

Husse România are o misiune puternică de a oferi animalelor de companie hrană de cea mai bună calitate și de a îmbunătăți sănătatea lor generală și starea de bine pe termen lung. Ne dedicăm nu numai furnizării de produse, ci și susținerii prin informații a proprietarilor de animale de companie despre importanța mâncării de calitate și echilibrate cât și despre îngrijirea adecvată a animalelor lor.

Suntem entuziasmați să participăm din nou la evenimentul PetExpo și să prezentăm produsele și serviciile noastre unice și de calitate superioară. Ne bucurăm să ne putem întâlni și să discutăm cu clienții noștri, precum și să împărtășim experiența și cunoștințele noastre despre nutriția animalelor de companie.

Suntem mândri să fim un brand de încredere și dedicat vouă, care oferă produse de cea mai bună calitate și servicii personalizate și profesioniste, pentru a satisface nevoile nutriționale ale animalelor de companie și a vă sprijini în asigurarea sănătății și stării de bine a animalelor voastre dragi.

Recent Posts

Leave a Comment

eleven − 3 =

Start typing and press Enter to search