INABA vine la PetExpo 2023 (standul 11)

 In Expozanti

Cu o tradiție familială de excelență care continuă de generații întregi, INABA vine la PetExpo 2023, spre deliciul iubitorilor de animale, și mai ales al blănoșilor. Din 1958, posesorii de animale de companie ne-au încredințat privilegiul de a le oferi hrană de calitate umană, bogată în nutrienți și care garantează distracția felina si canina. Suntem dedicați viitorului sănătății animalelor de companie, recunoscând în același timp că hrana este una dintre cele mai mari bucurii ale vieții pentru oameni și pentru animalele de companie.

 

Despre INABA:

Marca INABA își are rădăcinile într-o tradiție de familie de a oferi clienților noștri cele mai bune ingrediente și produse. În 1805, domnul Yoshizo Inaba și-a început afacerea în Japonia, capturand ton proaspăt din mare și oferind hrană de înaltă calitate familiilor din întreaga Japonie. Pornind de la această moștenire de recoltare a fructelor de mare, INABA Foods s-a ramificat pe piața produselor pentru animale de companie în 1958, iar în 1989, s-a născut marca CIAO. Compania noastră continuă să prospere în secolul XXI, fiind cea mai populară marcă de hrană și recompense premium pentru pisici din Japonia, iar acum produsele INABA sunt disponibile în întreaga lume.

Tradiția noastră:

Familia INABA se angajează să ofere proprietarilor de animale de companie opțiuni sănătoase pentru pisicile lor iubite. Produsele noastre sunt cu un continut redus de calorii, fără cereale, pline de umiditate și preparate fără conservanți sau coloranți artificiali. Carnea noastră provine de la pui de fermă crescuți într-un mediu atent supravegheat, în timp ce tonul nostru de mare adâncime este prins în mod sustenabil și este certificat ca fiind sigur pentru delfini.

Fiecare produs INABA:

Fiecare produs INABA® este fabricat cu grijă în propriile noastre fabrici de ultimă generație, înregistrate la FDA, ceea ce înseamnă că urmăm aceleași proceduri de asigurare a calității ca și cele ale unei fabrici de produse alimentare de calitate umană din SUA. Materialele noastre de ambalare au, de asemenea, proprietăți speciale de blocare a oxigenului pentru a proteja sănătatea pisicii sau a cainelui dumneavoastră!

 

Încântarea animalelor de companie din întreaga lume:

Știm că pisica si cainele dvs. este un membru important al familiei, iar Inaba Foods se mândrește cu faptul că oferă bunătăți delicioase, gustoase și sănătoase, care fac fericite pisicile si cainii cât și parintii lor.

Recent Posts

Leave a Comment

2 × 4 =

Start typing and press Enter to search