Innovet vine la Petexpo 10 [ standul 3 ]

 In Expozanti

Sunt multi ani de cand Innovet vine la PetExpo pentru a fi mai aproape de oameni. Acest lucru spune multe despre abordarea pe care conducerea firmei o adopta fata de clienti.

Innovet se descrie astfel:

Înființată în anul 1995, Innovet Impex își propune să ofere potențialilor clienți achiziționarea unor produse de calitate la cele mai bune prețuri.

În calitate de unic distribuitor pentru România a firmelor KEPRO (Olanda), DIAFARM (Danemarca), INNOVET (Italia), JONKER PETFOOD (Olanda), FPG (Finlanda), AB SCIENCE (Franța) precum și de distribuitor local al firmelor INTERVET, BIOVETA, etc. vom încerca să acoperim cerințele proprietarilor de animale și a medicilor veterinari cu o gamă variată de produse. Innovet distribuie en-gros produsele exclusiv persoanelor juridice.

Ceea ce își propune Innovet este să efectueaze servicii medicale veterinare complete și la cel mai înalt profesionalism. Compania noastră are un personal de 15 angajați. Produsele și serviciile noastre au ca piață principală de desfacere întreaga țară.

Noi avem și respectăm proceduri clare de lucru, care asigură un nivel înalt și constant de calitate a produselor și serviciilor noastre. Acordăm o atenție deosebită instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfacții în utilizarea produselor și serviciilor Innovet.

Compania noastră se bucură de aprecierea unanimă a clienților noștri actuali și suntem siguri că și dumneavostră veți fi mulțumit de serviciile noastre.

Suntem convinși că veți găsi în compania noastră partenerul ideal care va satisfice pe deplin cerințele dumneavoastră.

Recent Posts

Leave a Comment

16 − ten =

Start typing and press Enter to search