INNOVET vine la PetExpo 2020 [ standul 23 ]

 In Expozanti

Cu o consecventa si un profesionalism desavarsite care ii caracterizeaza in tot ceea ce fac, prietenii de la INNOVET vin la PetExpo 2020 la standul 23.

Unul dintre cei mai vechi expozanti ai nostri, INNOVET ne bucura din nou cu prezenta lor la PetExpo 2020. Cu o gama larga de servicii care variaza de la consultatii, tratamente, chirurgie si pana la distribuirea  produselor veterinare, s-au impus pe piata romaneasca prin seriozitate, promptitudine si profesionalism. Echipa tanara si dinamica aduce un plus companiei, deoarece sunt instruiti cu atentie deosebita pentru a se adapta atat nevoilor clientilor cat si animalelor lor. Ca parteneri de incredere si cu un portofoliu exceptional, INNOVET va invita sa contati pe ei cand vine vorba de ingrijirea animalutului dumneavoastra.

Ei se descriu dupa cum urmeaza:

Înființată în anul 1995, Innovet Impex își propune să ofere potențialilor clienți achiziționarea unor produse de calitate la cele mai bune prețuri.

În calitate de unic distribuitor pentru România a firmelor KEPRO (Olanda), DIAFARM (Danemarca), INNOVET (Italia), JONKER PETFOOD (Olanda), FPG (Finlanda), AB SCIENCE (Franța), CALIER (Spania) precum și de distribuitor local al firmelor INTERVET, BIOVETA, etc. vom încerca să acoperim cerințele proprietarilor de animale și a medicilor veterinari cu o gamă variată de produse. Innovet distribuie en-gros produsele exclusiv persoanelor juridice.

Ceea ce își propune Innovet este să efectueaze servicii medicale veterinare complete și la cel mai înalt profesionalism. Compania noastră are un personal de 15 angajați. Produsele și serviciile noastre au ca piață principală de desfacere întreaga țară.

Noi avem și respectăm proceduri clare de lucru, care asigură un nivel înalt și constant de calitate a produselor și serviciilor noastre. Acordăm o atenție deosebită instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfacții în utilizarea produselor și serviciilor Innovet.

Compania noastră se bucură de aprecierea unanimă a clienților noștri actuali și suntem siguri că și dumneavostră veți fi mulțumit de serviciile noastre.

Suntem convinși că veți găsi în compania noastră partenerul ideal care va satisfice pe deplin cerințele dumneavoastră.

Recent Posts

Leave a Comment

20 − 11 =

Start typing and press Enter to search