Joker Pawker vine la PetExpo 10 [ standul 33 ]

 In Expozanti

Joker Pawker este un concept original, care a luat nastere din dragoste si respect pentru prietenii nostri patrupezi si care are ca obiect de activitate crearea si comercializarea de produse orientate spre iubitorii de animale. Toate au la baza ilustratii artistice deosebit de frumoase, special create pentru noi de ilustratori profesionisti.

La PetExpo, va asteptam cu rame decorative in care va puteti pune fotografia preferata cu patrupedul, precum si amprenta labutei lui. Avem un kit de amprentare inedit, care nu presupune vopsirea labutei. NO MESS, NO STRESS! Daca veniti la targ, o sa va convingeti cat de simplu e, pentru ca vom face si demonstratii. Avem si tricouri din bumbac organic, certificate GOTS si personalizate cu animalute. Tehnologia de imprimare presupune utilizarea unor cerneluri speciale, pe baza de apa, non-toxice si antialergice, care intra direct in tesatura (DTG), facand imprimeul durabil si fin la atingere.

Asadar, ne gasiti la PetExpo, la standul 33! Va asteptam cu mare drag, cu reduceri substantiale si cu modalitati nobile de a va recompensa patrupezii pentru tot ceea ce va invata in fiecare zi! Pretuiti-i cu stil!

Recent Posts

Leave a Comment

five + 13 =

Start typing and press Enter to search