K2 vine la PetExpo [ standul 3 ]

 In Expozanti

Primul cabinet veterinar K2 a fost infiintat in 1992 de catre dl. Dr. Kondor Attila, premiat in 2011 intre primii Medici Veterinari Lideri de Opinie din tara, autor a mai multor articole de specialitate in domeniul animalelor de companie. Dorinta noastra de a ne imbunatati permanent a condus la deschiderea unui Spital Veterinar si Centru de Reabilitare la Sfantu Gheorghe si a unei Clinici Veterinare la Brasov.

Misiunea noastra este dezvoltarea continua a serviciilor oferite prietenilor nostri patrupezi, oferind in fiecare zi un exemplu de excelenta in medicina veterinara. Ne angajam sa va oferim servicii de inalta calitate prin profesionalismul si responsabilitatea echipei noastre, utilizand echipamente si aparatura ultra performanta.

Asigurarea serviciilor medicale la cele mai inalte standarde este facilitata de sistemul nostru integrat pe care il detinem: laborator, electrocardiografie, ecografie, endoscopie, rontgendiagnostic, computer tomograf veterinar, oftalmologie, bloc operator, terapie intensiva, centru de reabilitare, spitalizare.

Scopul nostru este satisfacerea celor mai complexe solicitari din domeniul medical veterinar, astfel in 2019 Spitalul Veterinar K2 a devenit primul si unicul detinator de CT Veterinar Vimago din tara, introducand un nou concept de ingrijire medicala veterinara pe piata din Romania.

Recent Posts

Leave a Comment

five × three =

Start typing and press Enter to search