MEALBERRY (Germania) vine la PetExpo 2020 [ standul 15 ]

 In Expozanti

Prietenii nemti de la MEALBERRY vin al doilea an consecutiv la PetExpo, pentru ca pur si simplu s-au indragostit de Romania si vor cu tot dinadinsul sa ofere posesorilor de animale mici cele mai bune produse de hrana.

Fondat in 1989, Grupul Mealberry este o companie internationala dinamica si cu o ascensiune rapida. Se ocupa cu productia de produse destinate animalelor de companie la cele mai inalte standarde de calitate in fabrici din Germania si Rusia. Grupul Mealberry produce o varietate inalta de produse iubite de animale si alese de stapani datorita eforturilor continue de imbunatatire si inovatie.

Branduri si categorii de produse:
– RIO – hrana pentru pasari, diete speciale pentru pasari, gustari si treat-uri pentru pasari, suplimente, produse de ingrijire pentru pasarile din natura
– LITTLE ONE – hrana pentru animale mici, produse speciale de dieta, gustari si treat-uri, fan, produse de ingrijire si bedding.


Established in 1989, Mealberry Group is a dynamic, fast growing international company, developing and manufacturing the highest quality pet products, with manufacturing facilities in Germany and Russia. Mealberry Group produces high variety of products loved by pets and chosen by owners due to continuously striving for improvement and innovation.

Brands and product categories:
– RIO – bird feed, bird special diet products, bird snacks & treats, supplements, care products and products for feeding birds in the nature.
– Little One – small animal feed, special diet products, snacks & treats, hay, care and bedding products for pet animals.

Recent Posts

Leave a Comment

three × one =

Start typing and press Enter to search