Midwestern Pet Foods SUA vine la PetExpo [ standul 36c ]

 In Expozanti

Midwestern Pet Foods, o afacere de familie, este acum la cea de-a patra generatie. Hrana pentru animale este ceea ce acesti oameni fac cel mai bine si iubesc. Detin si opereaza patru „bucatarii” in SUA, producand cu mandrie toate produsele care stau sub umbrela brandurilor Earthborn Holistic si Pro Pac Ultimates, hrana uscata si treat-uri. Produsele lor sunt mereu supuse unor teste riguroase de catre laboratoare independente pentru a asigura calitatea si siguranta nutritiei.

In lunga lor istorie, Midwestern Pet Foods au un istoric fara pata in ceea ce priveste siguranta produselor, fara a fi fost vreodata subiectul unei returnari. Nu au facut niciodata co-packing cu alte branduri. Produsele lor sunt realizate din ingrediente de inalta calitate, alese cu grija pentru o hrani in mod complet animalul de companie. Foarte multe produse fara cereale si fara gluten sunt disponibile.

Suntem bucurosi sa ii avem alaturi de noi la PetExpo 10 si le uram succes in gasirea unor parteneri pe masura nivelului lor de profesionalism.

Recent Posts

Leave a Comment

18 − one =

Start typing and press Enter to search