PEDIGREE® vine la PetExpo 2023 (standul 18)

 In Expozanti

Pedigree invită părinții de căței să descopere importanța îngrijirii dentare canine în cadrul PetExpo

Cățeii scot la lumină tot ce e mai bun din oameni, iar PEDIGREE® își propune să scoată la iveală binele din căței. PEDIGREE® crede că oamenii pot deveni mai buni datorită prietenilor patrupezi. Aceștia oferă dragoste necondiționată fără a judeca, îi invață pe oameni să fie plini de compasiune și le reamintesc oamenilor să se bucure de fiecare zi la maximum. Pentru toată bunătatea pe care cățeii le-o oferă oamenilor, PEDIGREE® își propune să le ofere tot ce este mai bun. Hrana PEDIGREE® echilibrată din punct de vedere nutrițional îi ajută pe părinți să se asigure că patrupezii lor sunt cei mai fericiți și sănătoși și reprezintă o modalitate sigură prin care aceștia își pot întoarce favoarea față de cei mai loiali prieteni.

Rețetele PEDIGREE® sunt dezvoltate de experții Institutului Waltham, centrul științific al Mars Petcare, având la bază cele 4 nevoi universale ale oricărui cățel: Pielea și blana, Sistemul natural de protecție, Digestia și Igiena orală.

Astfel, atât hrana umedă și uscată, cât și recompensele PEDIGREE® susțin, fortifică și alimentează puterea cățeilor și îi încurajează să fie sănătoși și fericiți în fiecare etapă a vieții – fie că sunt pui, adulți sau seniori. Institutul Waltham conduce cercetări în domeniul sănătății animalelor de companie de peste 50 de ani și în prezent este lider în știința sănătății preventive, iar cunoștințele generate la Waltham sunt vitale pentru a aduce la viață ideea unei lumi mai bune pentru animalele de companie.

PEDIGREE® consideră că fiecare cățel are nevoie de o familie iubitoare și o nutriție echilibrată. De aceea, implementează constant activități de susținere a adopțiilor pentru a contribui la o lume mai bună pentru animalele de companie și la reducerea numărului de căței fără adăpost.

Anul acesta, PEDIGREE® se alătură PetExpo la ROMAERO Băneasa din București, între 19 și 21 mai. Stăpânii de căței sunt așteptați la standul dedicat să descopere toate noutățile și activitățile pregătite de PEDIGREE®.

Recent Posts

Leave a Comment

18 − six =

Start typing and press Enter to search