PetExpo susține lupta împotriva COVID19

 In PetExpo

Iubiții noștri Români iubitori și posesori de animăluțe de companie, vă anunțăm prin această scrisoare de amânarea evenimentului PetExpo 2020 la o altă dată față de cea care era programată, și anume 24 – 26 Aprilie 2020.

Sperăm cu toată ființa noastră ca noi ca țară și noi ca Omenire să depășim cât mai repede acest obstacol, mai ales dacă suntem solidari și reducem la minimum contactul fizic cu alte persoane, și chiar cu mediul exterior, însă continuăm să lucrăm adaptându-ne la condițiile actuale.

Suntem fericiți ca s-a ajuns la concluzia că animalele de companie nu sunt transmițătoare a COVID19, deși inițial circula această idee. Conform World Health Organisation (OMS), https://www.who.int/news-room/q-a-detail/q-a-coronaviruses

Can I catch COVID-19 from my pet?
While there has been one instance of a dog being infected in Hong Kong, to date, there is no evidence that a dog, cat or any pet can transmit COVID-19. COVID-19 is mainly spread through droplets produced when an infected person coughs, sneezes, or speaks. To protect yourself, clean your hands frequently and thoroughly. WHO continues to monitor the latest research on this and other COVID-19 topics and will update as new findings are available.

Ne dorim și suntem optimiști să organizăm PetExpo 2020 în Toamna acestui an și să facem împreună cel mai frumos PetExpo de până acum, la o dată stabilită de comun acord cu ROMEXPO și toți cei care fac efortul comun pentru a fi în fața voastră, a iubitorilor și posesorilor de animale. Luăm în calcul și posibilitatea de a amâna PetExpo direct pentru anul viitor, în aceeași perioadă de Primăvară, însă totul depinde de cum luptăm noi toți cu COVID19 și ce rezultate avem în acest sens.

Noi, echipa PetExpo, vă dorim să folosiți perioada de carantină pentru a vă dezvolta și a fi mai buni atunci când pericolul dispare. Va fi nevoie de oameni foarte buni pentru a reconstrui ce se distruge acum! Spor și sănătate la toată lumea!!!

P.S. Și profitați de carantină pentru a vă juca și mai mult cu animăluțele voastre 🙂

CO, Ilie Pană

Recent Posts

Leave a Comment

5 + 9 =

Start typing and press Enter to search