Salvavet vine la PetExpo cu branduri de hrana de top – la standul 36

 In Expozanti

Departamentul de Distributie al companiei Salvavet Servicii Veterinare Speciale SRL a luat fiinta in 1997 ocupand la vremea aceea un loc intre primii distribuitori pe piata dedicata comertului cu medicamente si hrana pentru animale din Romania. Pe parcursul anilor ce au trecut firma a crescut odata cu celelalte afaceri din domeniul veterinar, perfectionandu-se continuu si remarcandu-se prin seriozitate si profesionalism.  In prezent reprezentantii de vanzari ai Salvavet ajung in toate zonele din Romania insemnand pentru cea mai mare parte a clientilori nostri mai mult decat niste persoane care le furnizeaza produse.

Parteneriatul care dureaza cu unii clienti inca de la inceputurile afacerilor in acest domeniu a dovedit ca Salvavet este un furnizor de incredere, stabil si in acelasi timp adaptabil conditiilor de multe ori nu chiar prietenoase prin care am trecut impreuna.

Salvavet are astazi o structura bazata pe doua depozite situate in Bucuresti si in Cluj Napoca de unde se livreaza comenzile preluate de cei 10 reprezentanti de vanzari, alocati fiecare unei anumite regiuni. Depozitul principal situat in Bucuresti  furnizeaza produsele clientilor din Muntenia, Moldova,Dobrogea si Oltenia iar depozitul din Cluj deserveste zona Transilvaniei si a Banatului. Flota de livrare  este compusa din 12 masini de marfa, ce sosesc la poarta clientilor in general la 24 -48 de ore de la preluarea comenzii, iar unul din focusurile noastre este ca aceste operatiuni sa se desfasoare intotdeauna  ritmic  si regulat.

Produsele distribuite de noi sunt in cea mai mare parte produse de top, branduri de renume mondial  ce ne sunt furnizate direct de producatorii externi  insa suntem parteneri si cu majoritate furnizorilor de pe piata interna. Vizitand siteul  puteti afla mai multe despre produsele noastre si despre echipa noastra de vanzari.

Recent Posts

Leave a Comment

12 + 4 =

Start typing and press Enter to search