Super Grooming Show cu Fabio Brandi, la PetExpo 2019

 In Expozanti

Duminica, ora 14:00, pe Arena centrala va avea loc o demonstratie de grooming de catre nimeni altul decat Fabio Brandi, groomer cunoscut pe plan international!

Adevărat sicilian, groomer și breeder premiat, Fabio Brandi este un nume important pe scena Italiana a iubitorilor de caini. Inspirat de mic copil de o mare pasiune pentru animale, Fabio a devenit interesat de lumea grooming-ului la doar 18 ani, devenind profesia sa în 1998.

Din anul 2005, anul în care l-a adoptat pe Frankie, un cățeluș din rasa Jack Russell, a fost atât de fascinat de temperamentul acestui terrier dulce și mic, incat a decis să-i ofere companie prin Amy, o femela de aceeași rasă de o frumusețe extraordinară care in timp a devenit muza lui. Cu ea, ușile s-au deschis la cele mai importante concursuri de frumusețe, la care Fabio a participat nu numai ca breeder, ci și ca groomer specializat în terrieri Jack Russell.

El si-a realizat visul cand a devenit breeder de rasa pura sub numele de Kennel Maredolce, un crescator premiat la nivel national si international, ocupandu-se si de grooming.

Perfectionandu-se in groomingul profesional, a participat la multe cursuri de specializare de la o vârstă fragedă care l-au determinat să deschidă în 2011 prima academie, „Lovepet Grooming Academy” din Italia, și să primească doar câțiva ani mai târziu, în 2014, titlul de „IV SAN BERNARD Master of Grooming „.

Ca membru al echipei internaționale IV SAN BERNARD, a participat la turneul exclusiv „Campioni alla ribalta”.

2018 Campion Italian locul 3 *  Ega Handstripping

2019 Campion italian și internațional locul 3 * Ega Handstripping

In cadrul demonstratiei de grooming, acesta va fi prezent cu cainele lui personal.

Recent Posts

Leave a Comment

five × one =

Start typing and press Enter to search