TOPTOOLS vine la PetExpo 2024 (standul 14, Sector D)

 In Expozanti

În premieră la PetExpo România! Cu o experiență de peste 15 ani de activitate în domeniu, TOPTOOLS este specializat în importul și distribuia de sisteme de bare transversale, cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru schiuri și alte accesorii pentru transport. Ideea de la care s-a pornit în 2005, a fost aceea de a-i ajută și pe alți pasionați de schi din Cluj să-și transporte echipamentele.

Încheierea parteneriatului cu Thule Sweden – producătorul etalon, a fost cel mai important moment în evoluția Toptools. Având sprijinul acestui colos în domeniul portbagajelor, în numai un an am devenit cel mai important partener oficial Thule în România și totodată numărul 1 în România în acest domeniu.

În acest an venim cu o noutate lansată de principalul nostru furnizor, THULE, și anume accesorii pentru transportul câinilor: de la cărucioare atașabile la bicicletă până la cuști configurabile în funcție de mașina dumneavoastră și talia câinelui.

Deținem în prezent și magazinul de prezentare THULE STORE în București pe B-dul Barbu Văcărescu nr. 80, unde ne puteți vizita pentru a vedea produsele comercializate. Diversitatea produselor oferă clientului nostru posibilitatea achiziționării produsului dorit cu bugetul prestabilit.

Recent Posts

Leave a Comment

3 + ten =

Start typing and press Enter to search