Verdict.ro jurizează cele mai cool ținute la PetExpo 10

 In PetExpo

La împlinirea celor zece ani de existență, PetExpo 10, cel mai mare târg dedicat animalelor de companie, vine cu o premieră inedita: o secțiune de fashion în cadrul evenimentului. Posesorii de animale de companie vor găsi la PetExpo momentul ideal pentru a-și etala ținutele alături de patrupedele care îi vor însoți. Verdict.ro, partenerul evenimentului, va juriza și premia cele mai stilate, nonconformiste și autentice ținute.

În cele trei zile ale evenimentului, 15 – 17 iunie, vizitatorii împreună cu animăluțele lor de companie sunt așteptați să îți etaleze ținutele pe covorul roșu pregătit pentru a impresiona juriul Verdict.ro.
Pentru cei pasionați de street fashion, organizatorii evenimentului vor amenaja covorul roșu și poarta PetExpo 10, precum și corner-ul Verdict.ro. Toți cei care se vor fotografia în aceste zone împreună cu animăluțele lor, se vor putea înscrie în concurs postând poza pe rețelele de socializare alături de hastagurile: #PetExpoStreetFashion #Verdict.ro #PetExpo10.

Cele mai cool ținute stăpân – patruped vor fi publicate pe site-ul Verdict.ro, într-o secțiune dedicată evenimentului, iar perechea câștigătoare va fi declarată „Human & Pet of the year” și va face subiectul unui interviu special.

”Ne bucurăm să organizăm acest concurs alături de cei de la Verdict.ro. Începând cu acest eveniment, vrem să facem o tradiție din aceasta colaborare, iar oamenii să vină mereu îmbrăcați în ținute cool, asortate cu animalele lor de companie. Ne dorim ca fiecare târg PetExpo să devină o sărbătoare pentru iubitorii de animale, definită prin eleganță și stil”, spune Ilie Pană, organizatorul târgului PetExpo.
Programul evenimentului și cel al fotografului vor fi disponibile pe site-ul PetExpo și pe pagina de Facebook – PetExpo România.

La PetExpo 10, cel mai mare târg dedicat animalelor de companie, sunt așteptați peste 10.000 de vizitatori, iubitori de animale care își doresc o experiență unică pentru ei și patrupedul lor.
Costul unui bilet la PetExpo este de 20 de lei, iar cei care le vor achiziționa online de pe site-ul evenimentului, pana la 1 iunie 2018, vor beneficia de un discount de 50%.

Recent Posts

Leave a Comment

three × 4 =

Start typing and press Enter to search