Vizoo este din nou deliciul copiilor la PetExpo

 In PetExpo

Echipa lui Vizoo din Vizlandia vine la PetExpo cu echipa sa de super animatori special pentru a-i tine pe copii ocupati. Face painting, baloane modelabile, mascota Vizoo sunt doar cateva dintre activitatile cu care vin Vizlandezii la PetExpo 2019.

Veniti alaturi de Vizoo of Vizlandia la PETEXPO  pentru jocuri, baloane, dans si multe surprize cu bucurii pentru cei mici si mari! Haideti pe 13/14 aprilie sa ne aratam iubirea pentru toate animalele in 3 ore magice!

Echipa lui Vizoo of Vizlandia participa si realizeaza de 10 ani evenimente pentru copii, aniversari si botezuri cu pasiune si profesionalism pentru educatia si distractia copiilor/parintilor.

VIZOO of VIZLANDIA  doreste sa raspunda in mod special nevoilor de comunicare, educatie si distractie prin participarea la evenimente culturale, sociale, sportive si de divertisment pentru ca cei mici sa creada in iubire, prietenie, sa devina toleranti si sensibili la nevoile semenilor, animalelor si-a mediului inconjurator.

Mascota Vizoo – MAESTRUL PETRECERILOR!

In tara lui Vizoo, -VIZLANDIA-, lumea stie sa petreaca si sa-i imbie pe toti ceilalti la distractie. Lumea lui Vizoo inseamna bucurii mii si mii plus o sumedenie de chipuri zglobii.  Vizoo este un animalut foarte simpatic, ce nu seamana cu nimic din ceea ce ne inconjoara… Vizoo viseaza o lume vesela, pusa pe distractie si cu chef de dans, asa ca el. Vrea sa puna la incercare istetimea si talentele nebanuite ale tuturor copiilor in jocuri nemaivazute si nemaincercate. Vrea sa-i invete sa cante, sa imite lucrurile frumoase, sa nu se supere din toate fleacurile si sa iubeasca toate animalutele. Cu fiecare eveniment, Vizoo aduce bucuria din Vizlandia si pune la cale o petrecere de se duce vestea. Sunt invitati de fiecare data giumbuslucari vestiti, de peste hat-tari si hat-mari, povestasi glumeti, cantaciosi si dantuitori… E o nebunie de distractie!

follow us:fb:Vizoo of Vizlandia
#vizooofvizlandia
#fiiveselsibun
#suntemtotiomarefamilie
07212VIZOO

*cu iubire by #dellumiartshows #creatoridefrumos

Recent Posts

Leave a Comment

seven + 1 =

Start typing and press Enter to search