MAROVA PET FOOD vine la PetExpo 2024 (standul 4a, Sector D)

 In Expozanti

Pentru prima dată la PetExpo România, Marova Pet Food, o companie tânăra specializată în producția de produse naturale de mestecat.

Produsele Marova Pet Food sunt special concepute pentru câini și sunt fabricate în România.

Compania noastră a fost fondată în urmă cu cinci ani de către proprietarii germani Robert și Mattias. Cu pasiunea lor pentru animale și cunoștințele lor despre nutriție sănătoasă, ei și-au stabilit obiectivul de a realiza produse de mestecat naturale de înaltă calitate, care să susțină bunăstarea prietenilor patrupezi.

Acordăm o mare importanță calității și durabilității. Prin urmare, folosim numai materii prime din agricultură ecologică și nu folosim aditivi artificiali. Produsele noastre sunt fabricate sub controale stricte de calitate pentru a ne asigura că îndeplinesc cele mai înalte standarde.

Echipa noastră tânără este formată din experți în nutriție, producție și vânzări. Lucrăm strâns împreună pentru a ne asigura că clienții noștri primesc întotdeauna cele mai bune produse.

Suntem mândri să oferim clienților noștri o gamă largă de produse pentru a satisface toate nevoile prietenilor blănosi.

Misiunea noastră este să oferim câinelui dumneavoastră cea mai bună hrană posibilă. Credem că o dietă sănătoasă este cheia unei vieți fericite. De aceea ne străduim în fiecare zi să producem produse de înaltă calitate.

Sperăm că veți avea încredere în noi și veți deveni parte din comunitatea noastră în creștere de părinți de câini.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Recent Posts

Leave a Comment

five × 5 =

Start typing and press Enter to search