NUSSEM PET PHOTOGRAPHY vine la PetExpo 2024 (Sector C)

 In Expozanti

Professional Photo Studio by Nussem Pet Photography

Animalutul tau este starul si credem ca merita o sedinta foto gratuita intr-un studio profesional la standul Nussem Pet Photography. Cristina Nussem, fotograf profesionist si iubitoare profesionista de animalute, capteaza atentia si celor mai nazdravani si ii surprinde in cea mai favorabila lumina.

Iata povestea Nussem Pet Photography:

Povestea Nussem Pet Photography s-a născut din îmbinarea a doua mari pasiuni: cea pentru fotografie și cea pentru animalele de companie.  Decizia de a transforma aceste mari pasiuni intr-o profesie a fost urmarea fireasca, de la corporatist la fotograf profesionist specializat in animale de companie a mai fost doar un pas.

Nussem Pet Photography este despre a surprinde frumusețea, personalitatea și caracterul companionului nostru cu ajutorul obiectivului foto. Fie ca este vorba despre sesiuni foto sau despre evenimente cu si pentru animale de companie, lucrez întotdeauna îndeaproape cu clienții pentru a surprinde cele mai frumoase momente si a le transforma in amintiri prețioase pentru totodeauna.

La PetExpo Romania 2024, vă invit să vizitați standul Nussem Pet Photography, unde va fi amenajat un studio foto profesionist, pentru a imortaliza relatia unica si specială pe care o aveti cu cel mai bun prieten. Veți putea vedea si o selecție de lucrări care au fost realizate pentru clienți. Avem o varietate de opțiuni pentru a se potrivi cu nevoile dumneavoastră, de la fotografii simple, la sesiuni foto mai elaborate sau fotografii ale evenimentelor dedicate animalelor de companie.

Vedetele cu 4 lăbuțe vor primi tratament VIP si vor fi întâmpinate cu cele mai bune recompense.

Sunt Cristina Nussem si abia aștept sa ne cunoaștem.

Recent Posts

Leave a Comment

fifteen + 2 =

Start typing and press Enter to search