TNC PETS vine la PetExpo 2024 (standul 21, SECTOR D)

 In Expozanti

Pentru prima dată la PetExpo Romania, TNC PETS – producător și distribuitor polonez de gustări, produse pentru ros, jucării și recompense pentru câini, prezintă 4DOGS Original.

Iată cum se descriu cei de la TNC PETS:

„Obiectivul nostru principal este ca fiecare dintre produsele noastre să fie nu numai de cea mai înaltă calitate, ci și ecologic, durabil și sigur pentru câini.

Dorim să oferim iubitorilor de câini din România acces la recompense pentru câini de cea mai bună calitate, 100% naturale. Anii noștri de experiență și cele mai înalte standarde de producție din Europa oferă acces la cele mai sănătoase și durabile produse de ros din coarne de cerb și o gamă de produse care utilizează proprietățile remarcabile ale colagenului găsit în coarne.

Am fost în fruntea cercetării și dezvoltării de produse complet noi, cu adăugarea de pulbere pură de coarne de cerb. Acest lucru a dus la gustări îmbogățite cu colagen din coarne, unt de arahide și brânză Churpi din Himalaya. Și mai urmează!

De ce este important? Deoarece colagenul din coarnele de cerb este ușor de absorbit, 100% natural și nu conține antibiotice. Așadar, oferindu-i câinelui tău gustări zilnice, poți contribui la îmbunătățirea stării blănii, pielii, articulațiilor și oaselor sale.

De asemenea, suntem unul dintre cei mai importanți furnizori din Europa pentru o gamă intreagă de produse de ros pentru câini din lemn și brânză originală himalayană într-o varietate de arome.

TNC PETS este singurul producător de gustări naturale pentru câini din Europa care este acreditat BRC și SMETA!

Câinele tău merită tot ce este mai bun din natură!

Vindem produsele sub marca 4DOGS ORIGINAL, dar suntem deschiși și marcilor private.”

Recent Posts

Leave a Comment

seventeen − 6 =

Start typing and press Enter to search