US & PUPS CRAFTS vine la PetExpo 2024 (standul 8a, Sector A)

 In Expozanti

Echipa pasionată de la Us & Pups Crafts vine la PetExpo 2024 cu accesorii lucrate manual pentru plimbări fără griji împreună cu prietenii patrupezi și ne face o invitație greu de refuzat:

„Descoperiți lumea plină de culoare a accesoriilor pentru căței Us & Pups Crafts!

Brandul Us & Pups a luat naștere în 2020, având la baza un scop simplu, dar sincer: de a oferi accesorii deosebite și sigure, pentru căței.

La Us & Pups Crafts înțelegem importanta unor accesorii confortabile, sigure, fără a desconsidera impactul estetic al acestora. De aceea, realizăm fiecare produs manual, cu dragoste și atenție la detalii, asigurându-ne că accesoriile noastre nu numai că arată minunat, dar sunt și la cele mai intalte standarde de calitate. Produsele noastre sunt concepute pentru a sărbători legătură unică dintre cățel și stăpânul lui, și suntem încântați să le aducem la PetExpo!

La standul nostru veți descoperi modele variate de lese și zgărzi, în culori vibrante ce vor transforma până și cea mai simplă plimbare într-o aventură veselă.

Va așteptăm să descoperiți lumea plină de culoare a accesoriilor Us & Pups Crafts la standul nostru PetExpo. Suntem nerăbdători să răspundem oricăror întrebări și să va ajutăm să alegeți accesoriile perfecte pentru aventurile voastre împreună.”

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

seventeen + thirteen =

Start typing and press Enter to search